14 Şubat 2011 Pazartesi

Koşullar Dünyası



Özgürler sorumlulukları almalı. Özgürlükler sorumluluklara bağlı olmalı. Her şey bir şeylere bağlı olmalı.
Eğer sorumluluğunu alırsan yapabilirsin neden olmasın.
Eğer bunu yaparsan sana o elbiseyi alırım.
Eğerlerle _se _sa larla dolu hayatlarımız. Her şeyin karşılığı olmalı. Elbette olmalı. Zaten karşılığı yoksa şüphe duyarız ya. İşte o şüpheye sebep olan yetiştirilme şeklimiz. Böyle yetiştirilmemize sebep olan yaşadığımız dünya. Aşk bile karşılıklı değil mi? Çoğu zaman en masum, en güzel olduğuna inandığımız en azından öyle olması gerektiğini düşündüğümüz… Aşk da iki kişinin KARŞILIKLI sevgisine dayanıyor. Karşındaki seni sevmiyorsa aşktan, sevgiden vazgeçip hemen onu suçlamamız neden? Karar verdim. Öyle karşılıksız aşklar, ölümüne sevmeler artık sadece dizilerde kaldı. Dizilerde deyince aklıma geldi: My Girlfriend Is A Gumiho. Arada tavsiye olunur neymiş diye bakmak isteyenler: http://koredelisi.wordpress.com/2010/09/22/my-girlfriend-is-a-gumiho-kiz-arkadasim-dokuz-kuyruklu-bir-tilki/ 

Haa bir de masallarda. Yaşadığımız dünya izin vermiyor artık. Verse de biz rahatımıza öyle düşkünüz ki kendi canımızı öylesine seviyoruz ki asla böyle masalların gerçekleşme ihtimali kalmıyor.

Bu yazı nereden aşka geldi hiç haberim yok doğrusu. Şu “Sevgililer Günü” zımbırtısı içime mi işlemiştir nedir? Facebook’ ta saplar günü varmış 15 Şubat’ta. Ona mı katılsam acaba tüm çağrıları dikkate alıp diyorum. Gerçi sevgilisi olmayan herkes ‘sap’ mıdır? Orası da ayrı soru. Ya ben tek başıma, hayır hayır unutmuşum hayallerimle mutluysam… Bakınız yalnız kızın kendini avutma çabaları. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder